Totalentrepriser

Totalentrepriser

Står du overfor et større byggeri eller anlægsarbejde? Det kan f.eks. være en ny udestue, en garage med tag, eller en tilbygning til dit hus. Det kan også være et helt nyt badeværelse. 

Københavns Anlægsfirma ApS påtager sig gerne totalentreprisen, når du skal i gang med et nyt byggeri eller en renovering af din bolig.

Vi har god erfaring med projektstyring, så du trygt kan overlade dit byggeri i vores hænder. Så sørger vi for at trække i trådene og få det rette team til at arbejde for dig. Vi arbejder sammen med dygtige håndværkere fra alle faggrupper i byggebranchen.

Dine ønsker og krav er det vigtigste udgangspunkt. Vi vejleder dig altid gerne i forhold til forskellige mulige løsninger, og vi bidrager også gerne med vores idéer, hvis du ønsker det. Vores viden og erfaring fra andre projekter skal selvfølgelig komme dig til gode.

Når den rette løsning er fundet, så indhenter vi tilbud fra de involverede parter og giver dig et samlet tilbud. Vi tager ansvar for at tilbuddet holder, så du ikke får nogen ekstraregninger, med mindre du selv ændrer projektet undervejs.

Totalentrepriser i København eller et sted på Sjælland! Vi glæder os til at bygge for dig!

Hvorfor vælge os

Vi brænder for vores arbejde

Det betyder, at vi arbejder ihærdigt og effektivt på opgaven og kommer hurtigt i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi giver et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

Når vi har besøgt dig og set på opgaven, sætter vi os ned og regner på tilbuddet med det samme. Hvorfor trække det i langdrag, når både du og vi gerne vil i gang med arbejdet?

Vi er samvittighedsfulde og pligtopfyldende

Vi ønsker altid at gøre arbejdet så godt som muligt, så du bliver tilfreds med resultatet og glad for processen. Vi tager ansvar for at holde alle aftaler og sender ingen ekstraregninger!

Vi er en alsidig virksomhed med mange kompetencer

Du kan bruge os til mange ting! Alt fra udgravning af kloak over løbende havearbejde til at tage totalentreprisen på din nye tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud
    Anlægsgartner i Næstved

    Københavns Anlægsfirma ApS har adresse på Præstø, men langt hovedparten af vores kunder bor i København. Deraf navnet. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, uanset om du bor i København eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland.

    Kontaktinfo

    Lundbyvej 9 4720 Præstø

    Følg os på Facebook