Kloakspuling

Kloakspuling

Er kloakken stoppet eller oplever du lugtgener fra dine kloakrør?

Københavns Anlægsfirma ApS kommer ud og spuler din kloak, så der igen er frit gennemløb i dine rør.

Professionel kloakspuling i København og omegn, såvel som på resten af Sjælland. OBS: Vi har også mulighed for at lave slamsugning.

En stoppet kloak minder os meget hurtigt om værdien af vores sanitære forhold i boligen eller på arbejdet. Det er simpelthen essentielt, at toiletter og afløb virker, som det skal.

Vi kan spule kloakken indefra og ud – såvel som udefra og ind. Vi vurderer naturligvis, hvilken løsning der er optimal i det enkelte tilfælde..

Priser: Opstartspris: 800,- kr. inkl. moms + Pr. påbegyndt time derefter: 600,- kr. inkl. moms. Priserne gælder både fejlfinding med  kloakspuling.

Stoppet kloak et sted på Sjælland?

Få renset kloakken og spulet dine kloakrør, så de sanitære forhold igen kan bruges! Vi kører til opgaver i f.eks. København, Roskilde, Slagelse, Ringsted, Næstved og Vordingborg, mv. for både private og erhvervskunder.

Hvorfor vælge os

Vi brænder for vores arbejde

Det betyder, at vi arbejder ihærdigt og effektivt på opgaven og kommer hurtigt i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi giver et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

Når vi har besøgt dig og set på opgaven, sætter vi os ned og regner på tilbuddet med det samme. Hvorfor trække det i langdrag, når både du og vi gerne vil i gang med arbejdet?

Vi er samvittighedsfulde og pligtopfyldende

Vi ønsker altid at gøre arbejdet så godt som muligt, så du bliver tilfreds med resultatet og glad for processen. Vi tager ansvar for at holde alle aftaler og sender ingen ekstraregninger!

Vi er en alsidig virksomhed med mange kompetencer

Du kan bruge os til mange ting! Alt fra udgravning af kloak over løbende havearbejde til at tage totalentreprisen på din nye tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud
    Anlægsgartner i Næstved

    Københavns Anlægsfirma ApS har adresse på Præstø, men langt hovedparten af vores kunder bor i København. Deraf navnet. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, uanset om du bor i København eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland.

    Kontaktinfo

    Lundbyvej 9 4720 Præstø

    Følg os på Facebook