Kloak

Kloak

Københavns Anlægsfirma ApS laver alt inden for kloakarbejde. Vi laver den komplette nye kloak til din bolig eller virksomhed. Vi graver ud til kloakken og lægger kloakledningerne. Vi sørger for tilslutning til offentligt kloaksystem.

Rottesikring i kloakken er også en væsentlig del af arbejdet, så du ikke får besøg af uindbudte gnavere på matriklen.

Kloakken er noget af det usynlige arbejde under jorden, som bare skal fungere. Det er ikke noget, vi tænker over til dagligt, men hvis der pludselig er noget i vejen, så kan det ikke gå hurtigt nok med at få fikset problemet. Så går det op for os, hvor vigtig kloakken er for vores hverdag.

Hos Københavns Anlægsfirma ApS har vi specialiseret os i kloakarbejde, og vi har god erfaring, viden og kompetencer på området. Vi rykker ud, når du har brug for det, og sørger for, at din kloak fungerer.

Vi graver også ud til brønde, drænrør og faskiner, og sørger for at lede regnvandet sikkert væk fra din bolig.

Kloakarbejde i København og på resten af Sjælland!

Hvorfor vælge os

Vi brænder for vores arbejde

Det betyder, at vi arbejder ihærdigt og effektivt på opgaven og kommer hurtigt i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi giver et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

Når vi har besøgt dig og set på opgaven, sætter vi os ned og regner på tilbuddet med det samme. Hvorfor trække det i langdrag, når både du og vi gerne vil i gang med arbejdet?

Vi er samvittighedsfulde og pligtopfyldende

Vi ønsker altid at gøre arbejdet så godt som muligt, så du bliver tilfreds med resultatet og glad for processen. Vi tager ansvar for at holde alle aftaler og sender ingen ekstraregninger!

Vi er en alsidig virksomhed med mange kompetencer

Du kan bruge os til mange ting! Alt fra udgravning af kloak over løbende havearbejde til at tage totalentreprisen på din nye tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud
Anlægsgartner på Præstø

Københavns Anlægsfirma ApS har adresse på Præstø, men langt hovedparten af vores kunder bor i København. Deraf navnet. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, uanset om du bor i København eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland.

Kontaktinfo

Lundbyvej 9 4720 Præstø

Følg os på Facebook