Havearbejde

Havearbejde

Har du ikke tid til at passe haven eller dine grønne arealer så godt, som du gerne ville? Så overlad havearbejdet til Københavns Anlægsfirma ApS!

Vi tager os af alle former for havearbejde, så du kan bruge din tid på noget andet.

Kan du nikke genkendende til et af følgende punkter:

 • Du synes lige, du har slået græsset – og nu står det igen i ankelhøjde!
 • Du har i en periode alt for travlt på jobbet til også at have overskud til havearbejde, når du kommer hjem!
 • Du er ukampdygtig i en periode – eller må simpelthen indse, at du ikke kan overkomme de fysisk belastende opgaver i haven længere!
 • Du har brug for én, der regelmæssigt kan slå græsset ved dit sommerhus.
 • Du orker ikke at klippe 30 meter hæk og vil hellere betale dig fra det!
 • Du vil hellere nyde din have i en liggestol, når du har fri, end at stå med enden i vejret og luge ukrudt!

Hvis nogle af punkterne ringer en klokke hos dig, så tag fat i Københavns Anlægsfirma ApS! Vi tager os af alt forefaldende havearbejde! Vi slår græsset efter aftale, klipper din hæk (inden dine naboer er færdige med deres), luger dine bede og beskærer dine frugttræer!

Pasning af grønne arealer

Hvis du ejer en virksomhed, såsom en restaurant, et hotel, en boldklub, eller noget helt fjerde, så passer vi naturligvis også gerne dine grønne arealer. De grønne omgivelser er med til at præsenterer din virksomhed udadtil, så de skal selvfølgelig være velplejede og indbydende!

Faste aftaler indgås meget gerne, så plænerne altid er velklippede. Ellers kommer vi efter behov og giver dine træer og buske en professionel beskæring, luger dine bede, eller klipper dine hække. Vi er kun et telefonopkald væk, og du er altid velkommen til at ringe til os!

 

Hvorfor vælge os

Vi brænder for vores arbejde

Det betyder, at vi arbejder ihærdigt og effektivt på opgaven og kommer hurtigt i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi giver et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

Når vi har besøgt dig og set på opgaven, sætter vi os ned og regner på tilbuddet med det samme. Hvorfor trække det i langdrag, når både du og vi gerne vil i gang med arbejdet?

Vi er samvittighedsfulde og pligtopfyldende

Vi ønsker altid at gøre arbejdet så godt som muligt, så du bliver tilfreds med resultatet og glad for processen. Vi tager ansvar for at holde alle aftaler og sender ingen ekstraregninger!

Vi er en alsidig virksomhed med mange kompetencer

Du kan bruge os til mange ting! Alt fra udgravning af kloak over løbende havearbejde til at tage totalentreprisen på din nye tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud
  Anlægsgartner i Næstved

  Københavns Anlægsfirma ApS har adresse på Præstø, men langt hovedparten af vores kunder bor i København. Deraf navnet. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, uanset om du bor i København eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland.

  Kontaktinfo

  Lundbyvej 9 4720 Præstø

  Følg os på Facebook