Fliserens

Fliserens

Er fliserne på din terrasse eller din indkørsel blev ramt af flisepest, mos eller alger? Så er det tid til en god omgang fliserens!

Københavns Anlægsfirma ApS renser dine fliser, så de igen ser ud som nye. Fliserens på hele Sjælland.

Uanset om dine fliser er ramt af alger, mos eller flisepest, så tager vi bogstaveligt talt fat om problemets rod. Vores rensemidler tager ikke alene livet af alt det, der sidder i flisernes overflade, men går også i dybden og fjerner rødder og dybtliggende alger.

Når du får renset dine fliser, sikrer du samtidig, at de kan holde længere. Algeangreb, mos og flisepest nedbryder fliserne og gør dem porøse. Med fliserens holder du derimod flisernes overflade hel og fin, så de bevarer deres styrke og hårdhed.

Imprægnering

Når dine fliser er renset og desinficeret grundigt, tilbyder vi en imprægnering af fliserne. Med imprægnering lukker vi betonoverfladen og forhindrer nye angreb i fremtiden. Når du har fået renset dine fliser, anbefaler vi altid at du også imprægnerer dem. Derved får du en langtidsholdbar løsning, som holder din terrasse eller indkørsel smuk i mange år frem.

Fugesand

Når vi har renset dine fliser, vil der typisk være et behov for at tilføre ekstra fugesand. Vi sørger naturligvis for at skaffe og fordele fugesandet, medmindre du selv ønsker at stå for dette.

Priser på fliserens

Folk bliver typisk overraskede over, hvor billigt det er at få renset fliserne på terrassen eller i indkørslen. En rensning af fliser bliver derved et rigtig godt alternativ til at anlægge en helt ny terrasse/indkørsel med nye fliser. Til fornuftige priser får du et resultat, som er så godt som nyt, mens du bevarer de eksisterende materialer og dermed bidrager til bæredygtighed.

Fliserens: 40,- kr./m2 (dog en mindstepris 1995,- kr. inkl. moms)

Imprægnering: 10,- kr./m2

Fugesand: 10,- kr./ m2

Ring og bestil rensning af dine fliser i København, Roskilde, Slagelse, Næstved, Ringsted, Vordingborg, eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland og øerne. Vi glæder os til at levere et flot resultat, så du igen kan nyde synet af en smuk fliseterrasse eller indkørsel.  

Hvorfor vælge os

Vi brænder for vores arbejde

Det betyder, at vi arbejder ihærdigt og effektivt på opgaven og kommer hurtigt i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi giver et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

Når vi har besøgt dig og set på opgaven, sætter vi os ned og regner på tilbuddet med det samme. Hvorfor trække det i langdrag, når både du og vi gerne vil i gang med arbejdet?

Vi er samvittighedsfulde og pligtopfyldende

Vi ønsker altid at gøre arbejdet så godt som muligt, så du bliver tilfreds med resultatet og glad for processen. Vi tager ansvar for at holde alle aftaler og sender ingen ekstraregninger!

Vi er en alsidig virksomhed med mange kompetencer

Du kan bruge os til mange ting! Alt fra udgravning af kloak over løbende havearbejde til at tage totalentreprisen på din nye tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud
    Anlægsgartner i Næstved

    Københavns Anlægsfirma ApS har adresse på Præstø, men langt hovedparten af vores kunder bor i København. Deraf navnet. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, uanset om du bor i København eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland.

    Kontaktinfo

    Lundbyvej 9 4720 Præstø

    Følg os på Facebook