Flisebelægning

Flisebelægning

Flotte fliser omkring dit hus gør en stor forskel for indtrykket af din bolig. Uanset om det er indkørslen, terrassen eller indgangsstien til din hoveddør, så løfter flisebelægningen lige niveauet. Når fliserne er lagt ordentligt og stringent med smukt kantarbejde, så giver de dit hus de smukkeste rammer. 

Københavns Anlægsfirma ApS sørger for alle former for flisebelægning til dine nære omgivelser.

Der findes utrolig mange flotte og meget forskellige fliser, som har hver sit udtryk. Vi vejleder dig gerne, så du får et smukt og holdbart resultat, der lever op til dine ønsker og forventninger.

Fliserne kan lægges i forskellige mønstre, som er med til at give et særligt udtryk. Det kan være traditionelle og velkendte mønstre eller specielle mønstre og mosaikker, som du har fundet et billede af og drømmer om til din egen terrasse. Mulighederne er mange. Vi tager en god snak med dig om projektet, så vi finder frem til den bedste løsning for dig.

Vi har selvfølgelig et professionelt blik for, hvad fliserne skal kunne holde til i forhold til slid, brug og bæreevne. Arbejdet udføres professionelt, så du kan have glæde af det i mange år frem. Det handler blandt andet om at lægge et godt og solidt fundament, så fliserne også ligger stabilt og godt i fremtiden.

Flisebelægning for private kunder såvel som erhvervskunder i København og på resten af Sjælland! Kontakt os med det samme, så vi kan komme ud og se på din opgave! Så varer det ikke længe, før du er i mål med dit fliseprojekt!

Hvorfor vælge os

Vi brænder for vores arbejde

Det betyder, at vi arbejder ihærdigt og effektivt på opgaven og kommer hurtigt i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi giver et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

Når vi har besøgt dig og set på opgaven, sætter vi os ned og regner på tilbuddet med det samme. Hvorfor trække det i langdrag, når både du og vi gerne vil i gang med arbejdet?

Vi er samvittighedsfulde og pligtopfyldende

Vi ønsker altid at gøre arbejdet så godt som muligt, så du bliver tilfreds med resultatet og glad for processen. Vi tager ansvar for at holde alle aftaler og sender ingen ekstraregninger!

Vi er en alsidig virksomhed med mange kompetencer

Du kan bruge os til mange ting! Alt fra udgravning af kloak over løbende havearbejde til at tage totalentreprisen på din nye tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud
    Anlægsgartner i Næstved

    Københavns Anlægsfirma ApS har adresse på Præstø, men langt hovedparten af vores kunder bor i København. Deraf navnet. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, uanset om du bor i København eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland.

    Kontaktinfo

    Lundbyvej 9 4720 Præstø

    Følg os på Facebook