Brolægning

Brolægning

Alt inden for brolægning! Københavns Anlægsfirma ApS udfører brolægning for private såvel som erhvervskunder.

Brosten har en ganske særlig charme og giver et eksklusivt udtryk af kvalitet og historiebevidsthed.

Brolægning er en disciplin for sig, som vi har specialiseret os i hos Københavns Anlægsfirma ApS. Alle former for sten i granit lægges professionelt og præcist. Det kan være i forbindelse med private stier og terrasser eller offentlige fortove og torve i byer og nye udstykninger.

Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du er privat boligejer, virksomhedsejer eller storentreprenør, som har brug for ekstra hænder til et større projekt.

Vi arbejder hurtigt og professionelt og får noget fra hånden.

Hvorfor vælge os

Vi brænder for vores arbejde

Det betyder, at vi arbejder ihærdigt og effektivt på opgaven og kommer hurtigt i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi giver et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

Når vi har besøgt dig og set på opgaven, sætter vi os ned og regner på tilbuddet med det samme. Hvorfor trække det i langdrag, når både du og vi gerne vil i gang med arbejdet?

Vi er samvittighedsfulde og pligtopfyldende

Vi ønsker altid at gøre arbejdet så godt som muligt, så du bliver tilfreds med resultatet og glad for processen. Vi tager ansvar for at holde alle aftaler og sender ingen ekstraregninger!

Vi er en alsidig virksomhed med mange kompetencer

Du kan bruge os til mange ting! Alt fra udgravning af kloak over løbende havearbejde til at tage totalentreprisen på din nye tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud
    Anlægsgartner i Næstved

    Københavns Anlægsfirma ApS har adresse på Præstø, men langt hovedparten af vores kunder bor i København. Deraf navnet. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, uanset om du bor i København eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland.

    Kontaktinfo

    Lundbyvej 9 4720 Præstø

    Følg os på Facebook