Algebehandling

Algebehandling

Gror der mos på dit tag, eller er facaden på dit hus blevet grøn af alger?

Københavns Anlægsfirma ApS laver professionel algebehandling af alle hårde overflader.

Vi tilbyder algebehandling i København og overalt på resten af Sjælland og øerne.

Priser fra 995,- kr. (inkl. moms) for algebehandling af op til 100 m2 overflader.

Algebehandling af husets tag

Langt de fleste af vores opgaver med algebehandling handler om husets tag. Mos og alger gør ikke alene taget grimt, men er også med til at nedbryde taget – og så bliver det en betydelig post i budgettet, hvis du skal have helt nyt tag. Med en algebehandling forlænger du levetiden på dit eksisterende tag betydeligt. Det giver på alle måder rigtig god mening.  

Facaderens

Husets facade kan også blive hårdt ramt af alger, og hvis vækstbetingelserne for algerne er gode, kan de være svære at komme til livs med en almindelig vask. Vores algebehandling går derimod i dybden og sikrer dig en flot og præsentabel facade i lang tid frem.

Sådan foregår en algebehandling

Vi påfører en algebehandlingsmidlet, som er et skum, der går ind og virker i dybden. Midlet skal forblive på overfladen og virke i 2-8 uger afhængigt af, hvor hårdt overfladen er angrebet af alger. Algebehandlingen løsner rødderne på både mos og alger, så hele væksten stoppes ved roden. Når det regner, skylles midlet af helt naturligt.

Udover behandling af tage og facader, kan vi også behandle overflader som f.eks. campingvogne og lignende.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om vores algebehandling, inden du træffer din beslutning.

Uanset om du bor i København, Roskilde, Slagelse, Ringsted, Næstved eller Vordingborg – så er du velkommen til at ringe og bestille en algebehandling!

Hvorfor vælge os

Vi brænder for vores arbejde

Det betyder, at vi arbejder ihærdigt og effektivt på opgaven og kommer hurtigt i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi giver et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

Når vi har besøgt dig og set på opgaven, sætter vi os ned og regner på tilbuddet med det samme. Hvorfor trække det i langdrag, når både du og vi gerne vil i gang med arbejdet?

Vi er samvittighedsfulde og pligtopfyldende

Vi ønsker altid at gøre arbejdet så godt som muligt, så du bliver tilfreds med resultatet og glad for processen. Vi tager ansvar for at holde alle aftaler og sender ingen ekstraregninger!

Vi er en alsidig virksomhed med mange kompetencer

Du kan bruge os til mange ting! Alt fra udgravning af kloak over løbende havearbejde til at tage totalentreprisen på din nye tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud
    Anlægsgartner i Næstved

    Københavns Anlægsfirma ApS har adresse på Præstø, men langt hovedparten af vores kunder bor i København. Deraf navnet. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, uanset om du bor i København eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland.

    Kontaktinfo

    Lundbyvej 9 4720 Præstø

    Følg os på Facebook